intan soraya's FotoPage
Jantung hatiku intan sulaiman
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Sunday, 31-May-2009 05:40 Email | Share | | Bookmark
Finding Nemo

 
Jelly fish lg
 
Trip ke aquarium nih dh lama sblm ke Mandurah lg. Pada aku aquarium Langkawi lg best. Xbyk sgt ikan kat sni yg nk dipamerkan, hb ckp xcukup lg utk buat pameran, patut tgk sendiri je , tp org ramai giler. Anyway hepi jgk aku sbb dpt tgk nemo dengan dori, obses btl aku dgn citer tu.

Nemo yg sungguh kecil dan kiut

Dori pn kecik jgk rupanya,comei..comei..

Jelly fish


Gelap kat dlm tu, nampak ikan je nk jln pn xnampak. Nk amk gambar pn gelap je.

Patrick

Di satu bhgn lain di luar aquarium org putih berpicnic di bwh panas rembang, xkuasa kami nk join buat sunburn bdn je. Tp diaorg mmg suka panas nih.

Kami di sini


Saturday, 23-May-2009 08:18 Email | Share | | Bookmark
Sepupu2 Maira

Selingan gambar sepupu2 Maira yg sempat di snap masa kat Msia hari tuh. Nanti balik sna lg 2thn mesti muka sorang2 dh lain. Budak2 cpt membesar.

Anak buah sebelah aku Hazman dgn adiknya newborn yg aku pn xjumpa lg, hb yg amik photo.Nama apa pn aku xtahu,lupa.

Damia dan adiknya.

Nape eak cukur rambut, ikut adiknya bercukur kot.

Anak buah sebelah hb, Ariel sebaya adik cuma tua 6bln je dr adik. Lahir masa aku sibuk2 nk dtg ke Perth dulu. Sebulan lebih juga aku dok berpindah randah dlu dok umah Kak anim di kg br tq2,masa tu mmg melepek jer alah mengandungkan adik Haziq.

Dan ini adik Haziq dgn iggle piggle (betul ke aku eja nih semacam je, tp mcm tu ler bunyi sebutannya.) Rancangan tv favourite dia In the night garden.


Sunday, 17-May-2009 13:02 Email | Share | | Bookmark
Perth Zoo Part 2

 
 
 
View all 6 photos...
Trip kali ke 2 ke Zoo, ddulu dtg satu thn lepas adik kecik lagi. Nh dh besar sikit jenuh mengejarnya. Frust skt sbb binatangnya xbyk mcm dlu tp bolelah. Sesape yg penah dtg satu thn lepas boleh compare la, harga tiket pn dh naik ishh mahal la pada aku,hehee.. sbb aku yg janji nk belanja . Dh download gambar br aku perasan byk gambar Maira ngan aku je dlm tu. Cameramen ngan adik xde sgt,ishh. Tu la susah sgt nk amik gambar.

Dua beradik yg girang


Pelican yg cantik memikat hati




Kesian aku tgk org utan nih,diaorg bg mkn apa pn aku xtau nampak daun je dlm sangkar tu pisang, buah sebijik pn xde.

Badak sumbur la diantara yg menarik perhatian aku pn.


Sunday, 17-May-2009 12:06 Email | Share | | Bookmark
Mandurah

 
Trip 2 minggu lepas,dh lama cadang nk pg tgk dolphin akhirnya sampai jgk kat Mandurah nih. Ble tahan jgk jauhnya, dlu2 penah dtg dkt Pinjarra crabbing.Tp kr nasib je kalau dpt tgk dolphin tu masa atas cruise. Nasib ktorg xbaik xnampak pn. Anyway enjoy jgk la wpn perjalanan yg memenatkan sbb panas dgn kete xde econ. Biasalah aku nh kalau jln jauh bukak tingkap ada mcm mabuk nk termuntah sikit,hehee. Cantik view kat sni dgn rumah2 mewah yg harganya berbillion2 berbackyard kan laut.


Cruise yg kami naik.



Ada mcm dlm frame x?



Maira dan adik sungguh enjoy dgn trip nih.


Sunday, 12-Apr-2009 07:18 Email | Share | | Bookmark
Fremantle

sekitar fremantle
 
Akukah yg kau lukis tu?
View all 4 photos...
Dah lama xpg Fremantle. Ddulu masa nk balik Msia la last pg. Saje jln situ amik angin. Ops sblm tu sorry dh lama xupdate fotopages saje je bosan.Tp mengenangkan family kat msia nk bg kabar ku update jgk gambar 2 beradik nih.


Bangunan2 dgn design yg klasik

Limo kawin

Ini mmg byk dijual kat kedai souvenir yg dibuat dr p*g skin.Watch out.


Gambar sesat adik dan Maira yg disnap di tempat ln.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net